Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Týdeník pro všechny, kdo rádi vaří

24

Český kulinář č.24

STUDIO KULINÁŘ

V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
  PETR STUPKA A JEHO STUDIO KULINÁŘ NABÍZÍ v měsíci listopadu kulinářské lekce a školu vaření na téma  naučím Vás krájet - ryby v naší kuchyni -  kouzla studené kuchyně -  vánoční cukroví  Z nabídky kurzů můžete zvolit francouzská kuchyně - indická kuchyně - zvěřina - steaky  Více informací a možnost přihlásit se najdete na www.studiokulinar.cz STUDIO KULINÁŘ ČESKÉ BUDĚJOVICE je unikátním projektem, který nabízí možnost zdokonalit se v kuchařských a cukrářských dovednostech, zakoupit kvalitní vybavení i vybrané koření do vaší kuchyně a mnohé další.
více...

PETR STUPKA A JEHO STUDIO KULINÁŘ NABÍZÍ
v měsíci listopadu kulinářské lekce a školu vaření na téma
naučím Vás krájet - ryby v naší kuchyni -  kouzla studené kuchyně -  vánoční cukroví 
z nabídky kurzů můžete zvolit
francouzská kuchyně - indická kuchyně - zvěřina - steaky 

Více informací a možnost přihlásit se najdete na www.studiokulinar.cz

STUDIO KULINÁŘ ČESKÉ BUDĚJOVICE
je unikátním projektem, který nabízí možnost zdokonalit se v kuchařských a cukrářských dovednostech, zakoupit kvalitní vybavení i vybrané koření do vaší kuchyně a mnohé další.

 

Ústřední osobou je kulinář PETR STUPKA, který se svými kolegy pečlivě vybíral nabízené zboží u předních evropských výrobců, bude připravovat velmi zajímavé kompozice koření a ochucovadel a samozřejmě povede i většinu kurzů vaření a kulinářských lekcí.
Více informací najdete na www.studiokulinar.cz

ELIXÍR CHŘEST

COBY ELIXÍR VĚČNÉHO MLÁDÍ NEBO OMLAZOVACÍ MEDIUM POUŽÍVALI LIDÉ UŽ OD NEPAMĚTI MNOHÉ JARNÍ VÝHONKY. NEJVĚTŠÍHO VĚHLASU DOŠEL CHŘEST. 
Posuďte sami jak význemné účinky má na náš organismus:

  • čistí veškeré sliznice v těle a krom jiného tím podstatně zlepšuje naší imunitu
  • doslova vyztužuje naše nervy a zlepšuje paměť i soustředění
  • pomáhá při slabozrakosti a šerosleposti
  • doslova vzpružuje naši kůži, zpevňuje vlasy, nehty ale i všechna vaziva a doslova promazává klouby
  • aktivuje přeměnu látkovou a tudíž působí velmi dobře na spalovaní nadbytečných posiluje tuků
  • protože má přímý vliv na zásobování našich buněk kyslíkem neb působí na krvetvorbu a také očistu krve způsobuje i omlazovací proces uvnitř nás
  • má také vliv na činnost střev, je trochu projímavý a tím dokáže právě při opakovaném konzumování vyčistit střeva a odlehčit tak našemu zažívání
  • ale také stimuluje tedy povzbuzuje hormony, které nám navozují pocity štěstí a radosti a chřest nás dokáže svými kouzly i zklidnit a navodit dostatečně hluboký spánek jakož i podporuje naši sexualitu a ještě bych mohl pokračovat dál
Podstatné pro jeho kuchyňskou úpravu je jeho oloupání a krátké vaření v páře nebo osolené a oslazené vodě. Chřest je nejlepší podávat jen mírně vařený aby na skousnutí křupnul. zachová si tak maximum cenných látek. Pro dobré zažití je dobré doplnit chřest máslem, smetanou a podobně.   
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]