Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

ZVĚŘINA - NAKLÁDÁNÍ

Existuje celá řada receptů na nakládání zvěřiny do láků a mořidel. Já osobně využívám rád způsob, kdy osolené a okořeněné kusy masa, mohou být i prošpikované potřu a důkladně promnu v bílém jogurtu a pak takto upravené maso nechám do druhého dne ležet v chladu. Jemná mléčná kyselina pronikne do masa a zrychlí proces zrání. Před pečením maso otřete nebo opláchněte a pak zvolna, nejlépe přikryté pečte.

Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]