Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

omáčky

Vyhledávání

Délka přípravy:
Cena:
Náročnost:
Z jaké kuchyně:
 
do hodiny levný pokrm jednoduchá

SMETANOVÝ KŘEN

OMÁČKA ZE STARODÁVNA
Klasická smetanová omáčka ze silného vývaru a mléka zahuštěná jíškou a zjemněná smetanou. Podává se obvykle k vařenému hovězímu nebo uzenému masu či šunce od kosti. Velmi často ji naši předkové jedli s vařeními vejci a bramborami.
do 20 minut levný pokrm jednoduchá

ZELENÁ JARNÍ OMÁČKA

NEJENOM NA ZELENÝ ČTVRTEK
Velmi jednoduchá a rychlá omáčka plná vitaminů. Na másle zapěněné bylinky a lupení krátce povařené v mléce a zahuštěné ovesnými vločkami doplní kysaná smetana.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]