Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

TAŽENÝ ZÁVIN

Krok 1

Nejprve rozšlehejte tekuté součásti těsta (vlažnou vodu, vejce a ocet) a pak směs zapracujte do mouky promíchané se špetkou soli. Vzniklé těsto má být vláčné a měkké. Upravte ho na bochánek ten položte na pomoučněný vál, potřete ho tukem, aby těsto neosychalo a přikryjte zahřátým kastrolem a nechte asi půl hodinku zrát. Kastrol je možno několikrát vyměnit za další zahřátý.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]