Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

STEAK Z TUŇÁKA

Krok 3

Steaky z tuňáka osušte a vložte do rozpáleného oleje a pečte je krátce a prudce z jedné a poněkud volněji z druhé strany. Záleží na tom, jak propečené je chcete mít. Podle toho volte délku pečení. Také můžete provést jen velmi prudké opečení na pánvi a poté pozvolné dotažení do růžova v troubě předehřáté na 90 stupňů. Hotové steaky poklaďte plátkem másla a pomelte solí a bílým pepřem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]