Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

POHANKOVÉ KNEDLÍKY

Krok 4

Na každý knedlík (váleček) si připravte pruh alobalu a na něj položte kousek potravinářské fólie nebo mikrotenový přířez. Řídké těsto pak rozdělte na patřičné části a postupně vytvořte prostým zavinutím válečky. Na koncích alobal pečlivě stočte "jako bonbónek" z jedné i druhé strany a lehkým zatlačením obou konců směrem dovnitř (proti sobě), knedlík ztužte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]