Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KRŮTÍ NA VÍNĚ

Krok 2

Do nádoby vhodné k pečení vložte na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, na větší kousky krájenou cibuli, bobkový list, provensálské koření a také opečené maso. Vše osolte, podlijte červeným vínem a velmi zvolna pečte v troubě (120 - 140 stupňů). Nejlépe pod poklicí nebo alespoň přikryté alobalem. Po hodině vyzkoušejte zda je maso měkké.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]