Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KRÁLÍK V BALÍČKU

Krok 3

Zvolna (do 150 stupňů) duste pod poklicí v troubě hodinu, podle stáří a kvality králíka i déle. Před závěrečným dopečením by maso mělo být už měkké. Teprve pak sejměte poklicí či vrchní pekáček a při teplotě 180 - 190 stupňů vše dopečete asi deset minut. Na závěr přidejte k pečeni máslo a nechte chvíli dojít ve vypnuté troubě.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]