Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KOLENO NA PIVĚ

Krok 5

Před závěrečným dopečením měkkou kůži na kolenu můžete nakrájet na proužky či čtverečky, případně na porce. Mezi tím si rozehřejte troubu na 200 stupňů. Z výpeku či vydušeniny a také šťávy, která při vybalování kolen vytéká, si připravte zapékací omáčku. Přidejte černé pivo a vše odvařte, aby šťávy bylo tak akorát. Nakonec omáčku zahustěte trochou škrobové moučky rozmíchané ve vodě a přidejte med. Počítejte s tím, že med vám šťávu zředí. Koleno přelijte a deset minut nebo čtvrt hodinu dopékejte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]