Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KOLENO NA PIVĚ

Krok 4

Svinuté koleno vložte do pečicí nádoby a podlijte ho trochu vodou a zvolna ho duste či pečte při teplotě do 130 stupňů hodinu a půl. Také můžete koleno velmi zvolna vařit ve vodě v hrnci. Ideální je nechat pak maso stále ještě zabalené zvolna dojít ve vypnuté troubě dalších 15 - 20 minut ale i hodinu. Teprve potom koleno uvolněte z alobalu. Mělo by po rozbalení držet tvar a být téměř měkké.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]