Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KANTONSKÉ KULIČKY

Krok 4

Během zapékání si připravte doplněk, který k rýži patří aby pokrm nebyl suchý a fádní. Žampiony očistěte a nakrájejte na hrubší kousky a stejně tak i cibuli. Na rozpáleném oleji (může to být i zbývající červený) osmahněte nejprve cibuli, pak přidejte žampiony a koření (mletý muškátový oříšek a mletý či drcený koriandr). Když se žampiony počnou na krajích opékat, zalijte vše zálivkou připravenou z rýžového vína, sojové omáčky, cukru, soli a rozmíchané škrobové moučky. Vše krátce zaduste. V pánvi by vám měla vzniknou tmavá, navinulá omáčka se žampiony a cibulí.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]