Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

HOVĚZÍ GULÁŠ

Krok 2

Na sádle opékejte cibuli nakrájenou na hrubší, stejnoměrné kousky. Během opékání přidejte k cibuli drcený kmín. Cibulí je nutné průběžně míchat a opéci jí do červeno hněda. Pozor aby se nespálila. V poslední fázi opékání přisypte nejprve papriku, rychle ji rozmíchejte v tuku, pak vložte protlak, jen kratičce ho osmahněte a základ zalijte vodou nebo lépe vývarem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]