Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

BIFTEK S ČEPICÍ

Krok 2

Na pánvi rozpalte olej nebo sádlo a vložte do něho bifteky. je dobré mít pánev, která má silnější stěny a tudíž akumuluje teplo. Nejhorší pro pečení bifteků a steaků vůbec je nízká teplota na začátku tepelné úpravy. Maso je nutné zprudka opéci aby se zavřelo a všechna šťáva zůstala uvnitř. Bifteky opečte zprudka z obou stran, vložte na připravený plech, případně osolte a nechte asi sedm až deset minut dotáhnout v troubě.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]